Tantárgyi követelmények

2017/2018 tavaszi félév

  • Szőlőtermesztés technológiai ismeretek I. (az ültetvénylétesítés technológiája) (Szőlész-borász BSc)
  • Szőlészeti gyakorlat II (Szőlész-borász BSc)
  • Szőlőtermesztés és borászat (Kertészménrök BSc)
  • Szőlőfajta-ismeret és használat (Szőlész-borász BSc)
  • Szőlőszaporítás, nemesítés és biotechnológia a szőlő termesztésében (Szőlész-borász BSc)
  • Szőlőtermesztés művelési irányzatai
  • A szőlőtermesztés és borászat gyakorlati fogásai I

2017/2018 őszi félév

  • Szőlőtermesztés biológiai és ökológiai alapjai (Szőlész-borász BSc)
  • Szőlőtermesztés technológiai ismeretek II. (a termő szőlők termesztéstechnológiája)
  • A szőlőtermesztés biológiai és fitotechnikai ismeretei (Kertészmérnök MSc)
  • Szőlőszaporítás, nemesítés és biotechnológia a szőlő termesztésében (Szőlés-borász BSc)
  • A szőlőtermesztés és borászat gyakorlati fogásai
  • Csemegeszőlő termesztés
magyar