Oktatott tantárgyak
Neptun kód | Tárgy címe | Kapcsolattartó |
---|---|---|
Szőlész-borász alapképzési (BSc) szak |
||
2. félév | ||
ETSBNSZ05AB | A szőlőtermesztés és borászat története | Bisztray György Dénes |
3. félév | ||
3SZ22NAK59B 3SZ22LAK59B |
Szőlőtermeszté s biológiai és ökológiai alapjai | Deák Tamás |
ETSBNSZ07AB 3SZ22LAK48B |
Termőhelyismeret | Bodor Péter |
4. félév | ||
ETSBNSZ01AB | Szőlőtermesztés technológiai ismeretek I. (az ültetvénylétesítés technológiája) | Lukácsy György |
ETSBNSZ10AB 3SZ22LAK50B |
Szőlőszaporítás, nemesítés és biotechnológia a szőlő termesztésében | Deák Tamás |
5. félév | ||
ETSBNSZ08AB 3SZ22LAK49B |
Szőlő- fajtaismeret és használat | Fazekas István |
ETSBNSZ02AB 3SZ22LAK47B |
Szőlőtermesztés technológiai ismeretek II. (a termő szőlők termesztéstechnológiája) | Bodor Péter |
6. félév | ||
ETSBNSZ09AB | A szőlőtermesztés művelési irányzatai | Bisztray György Dénes |
ETSBNSZ03AB | Szőlőtermesztés technológiai ismeretek III. (a technológiai fejlesztés alapjai a szőlőtermesztésben) | Bisztray György Dénes |
Kertészmérnök alapképzési (BSc) szak |
||
Kötelező "A" tárgyak | ||
3SZ22NAK01B | Szőlőtermesztés | Bálo Borbála |
3SZ22NAK04B | Szőlőtermesztési és borászati technológia | Fazekas István |
Fakultatív "C" tárgyak | ||
3SZ22NCS83M | Alkalmazott morfológia | Bodor Péter |
3SZ22NCS03B | A szőlőtermesztés és a borászat gyakorlati fogásai I. | Deák Tamás |
3SZ22NCS04B | A szőlőtermesztés és a borászat gyakorlati fogásai II. | Fazekas István |
3SZ22NCS05B | Bevezetés a szőlő fejlődésbiológiájába | Bisztray György Dénes |
3SZ22LCS06B | Szőlőfajta-ismeret és használat (csak levelező képzésben) | Fazekas István |
3SZ22NCS64B 3SZ22LCS64B |
Szőlő fajtahatározás a gyakorlatban | Bodor Péter |
3SZ22NCS61B | Csemegeszőlő termesztés | Deák Tamás |
Szőlész-borász mérnök mesterképzési (MSc) szak |
||
1. félév |
||
3SZ22LAK71M | Fajtaelőállítás, a szőlő nemesítése | Bisztray György Dénes |
2. félév |
||
3SZ22LAK73M | Szőlő fenofázisok biológiai szabályozása | Deák Tamás |
Kertészmérnök mesterképzési (MSc) szak |
||
3SZ22NAK12M 3SZ22LAK14M |
A szőlőtermesztés biológiai és fitotechnikai ismeretei | Deák Tamás |
3SZ22NBV18M |
Minőségi szőlőtermesztés, termelésfejlesztés | Bisztray György Dénes |
Angol nyelven oktatott tárgyak |
||
Kertészmérnök MSc képzésben | ||
3SZ22NAK12M | Biological and Phytotechnical Resources of Viticulture | Deák Tamás |
Erasmus kurzusok | ||
INTKT SZ003 | Hungaricum Grape Varieties and Hungarian Wine Terroirs | Bodor Péter |
INTKT SZ002 | Wine Terroirs | Lukácsy György |
INTKT SZ001 | Resources of Viticulture | Lukácsy György |
PhD képzésben oktatott tárgyak |
||
3SZ22NBV03P | A szőlő szárazságtűrése és vízgazdálkodása | Bálo Borbála |
3SZ22NBK01P | A szőlőtermesztés és fajta-érték kutatás biológiai alapjai | Bisztray György Dénes |
3SZ22NBV02P | A termesztéstechnológia tudományos alapjai | Zanathy Gábor |
magyar