Oktatott tantárgyak

Neptun kód Tárgy címe Kapcsolattartó

Szőlész-borász alapképzési (BSc) szak

2. félév
ETSBNSZ05AB A szőlőtermesztés és borászat története Bisztray György Dénes
3. félév
3SZ22NAK59B
3SZ22LAK59B
Szőlőtermeszté s biológiai és ökológiai alapjai Deák Tamás
ETSBNSZ07AB
3SZ22LAK48B
Termőhelyismeret Bodor Péter
4. félév
ETSBNSZ01AB Szőlőtermesztés technológiai ismeretek I. (az ültetvénylétesítés technológiája) Lukácsy György
ETSBNSZ10AB
3SZ22LAK50B
Szőlőszaporítás, nemesítés és biotechnológia a szőlő termesztésében Deák Tamás
5. félév
ETSBNSZ08AB
3SZ22LAK49B
Szőlő- fajtaismeret és használat Fazekas István
ETSBNSZ02AB
3SZ22LAK47B
Szőlőtermesztés technológiai ismeretek II. (a termő szőlők termesztéstechnológiája) Bodor Péter
6. félév
ETSBNSZ09AB A szőlőtermesztés művelési irányzatai Bisztray György Dénes
ETSBNSZ03AB Szőlőtermesztés technológiai ismeretek III. (a technológiai fejlesztés alapjai a szőlőtermesztésben) Bisztray György Dénes

Kertészmérnök alapképzési (BSc) szak

Kötelező "A" tárgyak
3SZ22NAK01B Szőlőtermesztés Bálo Borbála
3SZ22NAK04B Szőlőtermesztési és borászati technológia Fazekas István
Fakultatív "C" tárgyak
3SZ22NCS83M Alkalmazott morfológia Bodor Péter
3SZ22NCS03B        A szőlőtermesztés és a borászat gyakorlati fogásai I. Deák Tamás
3SZ22NCS04B A szőlőtermesztés és a borászat gyakorlati fogásai II. Fazekas István
3SZ22NCS05B Bevezetés a szőlő fejlődésbiológiájába Bisztray György Dénes
3SZ22LCS06B Szőlőfajta-ismeret és használat (csak levelező képzésben) Fazekas István
3SZ22NCS64B
3SZ22LCS64B
Szőlő fajtahatározás a gyakorlatban Bodor Péter
3SZ22NCS61B Csemegeszőlő termesztés Deák Tamás

Szőlész-borász mérnök mesterképzési (MSc) szak


1. félév
3SZ22LAK71M Fajtaelőállítás, a szőlő nemesítése Bisztray György Dénes

2. félév
3SZ22LAK73M Szőlő fenofázisok biológiai szabályozása Deák Tamás

Kertészmérnök mesterképzési (MSc) szak

3SZ22NAK12M
3SZ22LAK14M
A szőlőtermesztés biológiai és fitotechnikai ismeretei Deák Tamás
3SZ22NBV18M       
       
Minőségi szőlőtermesztés, termelésfejlesztés Bisztray György Dénes

Angol nyelven oktatott tárgyak

Kertészmérnök MSc képzésben
3SZ22NAK12M Biological and Phytotechnical Resources of Viticulture Deák Tamás
Erasmus kurzusok
INTKT SZ003 Hungaricum Grape Varieties and Hungarian Wine Terroirs Bodor Péter
INTKT SZ002 Wine Terroirs Lukácsy György
INTKT SZ001 Resources of Viticulture Lukácsy György

PhD képzésben oktatott tárgyak

3SZ22NBV03P A szőlő szárazságtűrése és vízgazdálkodása Bálo Borbála
3SZ22NBK01P A szőlőtermesztés és fajta-érték kutatás biológiai alapjai Bisztray György Dénes
3SZ22NBV02P A termesztéstechnológia tudományos alapjai Zanathy Gábor

 

magyar